Начало    Карта на сайта   bgen
logo
    . Крайни клиенти    .Инсталаторски фирми     .За Vaillant     .За Vaillant Group     . За Газкомфорт    .Контакти


   Skip Navigation Links Начало » Крайни кли.. » Гаранционно и извън гаранционно обсл.. » 2 год. гаранция / 24 часов ..

2 години гаранция/24 часов сервиз

Всички уреди на Vaillant имат 2 годишна гаранция, от датата на пускане на уреда в експлоатация, но не повече от 30 месеца от датата на неговото закупуване.

Дата на закупуване се удостоверява с фактура за покупка на уреда!

По време на първоначалния гаранционен период “Газкомфорт” извършва еднократна инспекция преди края на втората година. Тя има за цел да провери зададените от производителя контролни параметри, необходими за безупречната работа на уреда. При инспекцията сервизният специалист проверява настройките на уреда, извършва задължителни мероприятия по безопасност и дава становище по евентуални рискови фактори, които биха предизвикали някаква повреда.

Tехническа профилактика на уреда се провежда след изтичането на неговия първоначален гаранционен период и ежегодно през следващите години от живота му, при подписан договор за “Абонаментно сервизно обслужване” или за “Годишна техническа профилактика”. Тя се извършва по комплексна цена за труд и материали, обявена предварително от “Газкомфорт” и валидна за цялата страна. /виж цени

Обем на дейностите при технически преглед предписани от производителя Vaillant GmbH

1. Обем на дейностите при технически преглед на уреди ecoTEC plus 24-37kw, предписани от проиводителя Vaillant GmbH (1.doc)

2. Обем на дейностите при технически преглед на уреди ecoTEC plus 46 и 65kw, предписани от проиводителя Vaillant GmbH (2.doc)

3. Обем на дейностите при технически преглед на уреди turboTEC plus 20-36kw, предписани от проиводителя Vaillant GmbH (3.doc)

Моля потърсете сервиза на Газкомфорт , за да заявите вашата профилактика на уреда. Проследяването на изтичането на гаранцията на уредите е грижа на всеки клиент.

Ако желаете да сключите договор за извънгаранционно обслужване, моля обадете се на телефон 0700 18 600 за да насочите час за посещение на сервизен специалист за преглед на уреда и сключване на договор.

Сервизната служба на "Газкомфорт" извършва гаранционното и извънгаранционно облужване на уредите Vaillant.

Сервизът на "Газкомфорт" разполага с висококвалифицирани сервизни инженери и постоянна наличност на резервни части.

Сервизът е на разположение 24 часа в денонощието на тел: 0700 18 600


logo

Copyright © 2008 GasKomfort.com        Всички права запазени.


       Линкове        Поверителност