Начало    Карта на сайта   bgen
logo
    . Крайни клиенти    .Инсталаторски фирми     .За Vaillant     .За Vaillant Group     . За Газкомфорт    .Контакти


   Skip Navigation Links Начало » Крайни клиенти » ПРОМОЦИИ » Промоции за настоящи клиенти

СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ ЗА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ КЛИЕНТИ

Условия на промоцията:
Промоцията се отнася за крайни клиенти с пуснати в експоатация уреди. Максимално удължаване на гаранцията - до 2 години.

Уважаеми клиенти,

Ние , екипът на “Газкомфорт”, непрекъснато се стремим да се развиваме и усъвършенстваме, за да можем да предоставяме все по-качествени услуги към Вас – нашите клиенти.

Високо ценим Вашето мнение и се радваме да го споделяте с нас. На сайта на Газкомфорт – www.gaskomfort.com , сме публикували анкета, която всеки един от Вас при желание може да попълни и изпрати. Тази обратна връзка ни прави съпричастни към Вашите проблеми, дава ни по-ясна представа накъде вървим и какво трябва да подобрим в нашата работа. Радва ни много и Вашето положително мнение и оценка.

И през 2010г. имаме удоволствието да направим едни специален подарък за Вас – нашите вече “стари” клиенти. Всеки един от Вас, който доведе нов клиент, ще получи една година безплатна гаранция на своя уред Vaillant. Не е необходимо Вие физически да идвате в нашия офис, достатъчно е новият клиент при закупуване на уреда си да ни съобщи, че Вие сте ни препоръчали, да знае точното Ви име, адрес и година на пускане на Вашия уред. Ние ще се свържем с Вас, ще направим профилактика на уреда Ви и ще Ви подарим една година пълна гаранция. 

Нашата цел е да имаме доволни клиенти. Искрено се надяваме Вие да сте такива и да приобщите и Вашите близки и познати към фамилията на Vaillant.

Искрено Ваш:

Екипът на Газкомфорт

Януари 2010 год.
logo

Copyright © 2008 GasKomfort.com        Всички права запазени.


       Линкове        Поверителност